A Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G valóban nem képes még csak full HD 60 fps videók készítésére sem?
Azt hallottam, hogy 4k 30 fps-re. Nem képes, bár szerintem az a felbontás ilyen áron amúgy is paraszt vakítás. Pl azért is nem Poco F3-mat veszek mert undorító felvételeket készít. Pedig fotózásban közel lenne ehhez a telefonhoz. És sokkal jobb lenne a teljesítménye.
Valamennyit javítana azért a videó minőségén az a 4k is. De ami elengedhetetlen ennyi pénzért az a Full HD 60 fps videózás. Érdekes módon a Xiaomi Mi A1-em tudja. Főleg nekem aki videozik is YouTuben.
Ha nincs benne ez a funkció. Akkor a Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G jobb választás lehet? Pls azok kíméljenek akik azt írják, hogy nem mivel MediaTek CPU van benne. Mert nem ez a döntő. Bár az kicsit valóban fura, hogy MIUI 12.5 fut rajta. Ami mondjuk eredetileg jobb szoftver. És 3 évig csak kibirja ez a telefon.
Ez SW ből van engedélyezve vagy tiltva, nem azért mert a HW ne tudná.
MI A1 4k 60FPS -t rögzíteni? Lejátszani nem tudom, A2 -m volt de az megadta magát 1,5 évesen.
Se lejátszani se rögzíteni nem tudta.
Ha nem a minőség a célod Redmivel nem akkor nem tartom igazán hasznosnak a 4k 60Fps -t.
Mert mire. Nem elég ha a CPU tudja hanem tudni kell rögzíteni a tárhelynek. Van hogy ezért van tiltva ez az opció.
Szerintem pont lényegtelen ebből a szempontból melyiket veszed.
Mire kell a 4k 60FPS
Leírás/teszt:
sima: [link]
plusz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!