Xaomi okos-órám van, letöltve hozzá a MiFit alkalmazás. Általában nem jelentkeztem ki az app-ból, de egyszer mégis megtettem és most nem enged be. Változtattam jelszót, azzal sem tudok bejelentkezni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Így nem állítódik át az óra (a télit mutatja).2022. máj. 29. 09:19
1/7 anonim válasza:
Tehát kértél jelszóemlékeztetőt, megváltoztattad a jelszavadat és nem enged be az app így sem?
1. Mi a pontos hibaüzenet?
2. Biztos hogy jó fiók jelszavát változtattad meg?
2/7 A kérdező kommentje:
@ anonim: Pontos üzenet? Valami "reset"-elést kér, ha jól emlékszem.., nem mostanában történt, kb.: pár hó.-ja. Biztos, h. a jót változtattam, mert NEM engedélyez UGYANAHHOZ az órához másik regi-t.
2022. máj. 29. 11:46
3/7 anonim válasza:
Akkor légyszi nézd meg a pontos hibaüzenetet, mert anélkül nem mondja meg senki sem, hogy mi a baj.
Tapasztalatból mondom, hogy az ilyen rejtélyes "hibák" fele megoldható azzal, ha végigolvasod és értelmezed a hibaüzenetet és nem csak leokézod, hogy "na, megint nem jó ez a sz..r". Ez nem jelenti azt biztosan, hogy itt is ez a helyzet, de egyszerűbb ezt kizárni rögtön az elején.
4/7 A kérdező kommentje:
@ anonim A jelszót nem nem fogadta el ahhoz az e-mail címhez, amivel együtt regiztem, ezért változtattam, de már azt sem fogadta el...
2022. máj. 29. 14:47
6/7 A kérdező kommentje:
@ anonim: SIKERÜLT! Kiírta, persze angolul, h. az órát állítsam vissza gyári beáll.-ra és utána a fb-fiókommal be tudtam jelentkezni. Az óra is rögtön átállt, köszi a kommentjeidet, azok is segítettek rátalálnom a megoldásra!
2022. máj. 29. 17:31
7/7 anonim válasza:
Na, mondtam én hogy a hibaüzenet elolvasása gyakran segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!