Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xaomi okos-órám van, letöltve...

Xaomi okos-órám van, letöltve hozzá a MiFit alkalmazás. Általában nem jelentkeztem ki az app-ból, de egyszer mégis megtettem és most nem enged be. Változtattam jelszót, azzal sem tudok bejelentkezni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Így nem állítódik át az óra (a télit mutatja).

2022. máj. 29. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Tehát kértél jelszóemlékeztetőt, megváltoztattad a jelszavadat és nem enged be az app így sem?

1. Mi a pontos hibaüzenet?

2. Biztos hogy jó fiók jelszavát változtattad meg?

2022. máj. 29. 11:38
 2/7 A kérdező kommentje:
@ anonim: Pontos üzenet? Valami "reset"-elést kér, ha jól emlékszem.., nem mostanában történt, kb.: pár hó.-ja. Biztos, h. a jót változtattam, mert NEM engedélyez UGYANAHHOZ az órához másik regi-t.
2022. máj. 29. 11:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor légyszi nézd meg a pontos hibaüzenetet, mert anélkül nem mondja meg senki sem, hogy mi a baj.

Tapasztalatból mondom, hogy az ilyen rejtélyes "hibák" fele megoldható azzal, ha végigolvasod és értelmezed a hibaüzenetet és nem csak leokézod, hogy "na, megint nem jó ez a sz..r". Ez nem jelenti azt biztosan, hogy itt is ez a helyzet, de egyszerűbb ezt kizárni rögtön az elején.

2022. máj. 29. 12:22
 4/7 A kérdező kommentje:
@ anonim A jelszót nem nem fogadta el ahhoz az e-mail címhez, amivel együtt regiztem, ezért változtattam, de már azt sem fogadta el...
2022. máj. 29. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor változtass megint.
2022. máj. 29. 15:04
 6/7 A kérdező kommentje:
@ anonim: SIKERÜLT! Kiírta, persze angolul, h. az órát állítsam vissza gyári beáll.-ra és utána a fb-fiókommal be tudtam jelentkezni. Az óra is rögtön átállt, köszi a kommentjeidet, azok is segítettek rátalálnom a megoldásra!
2022. máj. 29. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Na, mondtam én hogy a hibaüzenet elolvasása gyakran segít :)
2022. máj. 29. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!