Hogyan lehet megoldani, hogy amikor a game guardian alkalmazással hackelem a játékot, akkor be tudjak jelentkezni online? Googleplay/facebook bejelentkezésről van szó.
Miért jó csalni? Miért nem lehet tisztességesen játszani?
Ettől nem leszel menőbb, meg több, hogy ilyeneket csinálsz. Szerintem is gyorsan felejtsd el inkább.
#3 Azért ennyire tirpákok ne legyünk.
Vulgáris szavak nélkül is meglehet neki mondani, hogy nem helyes, amit tesz. Ahogy én is elmondtam neki a 2-es válaszomban.
#5 Szólsz* maximum. :D
Csak mondtam, de látszik a nevelés hiánya nálad is jelen van. Sebaj.
Egy pár atyai pofon után lehet te is tudnád a jó modort.
Mi olyan meglepő abban, hogy a hachelt, modolt, külső forrásból letöltött játékok nem engedélyezik az online módot? Valamit valamiért.
Meg miért van mindenki kiakadva a kérdezőn?
Én a Mass Effect-et játszottam ki anno cheat kódokkal. S hogy miért? Mert az volt az első normális játékom, s már az elején meghaltam vagy 10-szer ugyanannál a küldetésnél. Így meg kicsit nehéz lett volna haladni a sztorival...
#6 A cheat kódok és a segédprogramok - az én nézetemben legalábbis - nem ugyanazok. :)
Meghaltál 10-szer? Biztos a játék hibája volt, rósz lyáték (szarkazmus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!