Pc-t keresek és nem értek annyira ehhez a témához.70.000Ft-ért egy ilyen belsejű pc jó lehet?: - Intel DH61CR alaplap - Intel Core I5-2500 - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 500 GB HDD - Gigabyte GTX 465 1 GB GDDR5 - 580W Deepcool tápegység
Én nem igazán értek a jelenlegi árazáshoz. De én 60 ezer forintért sokkal jobb gépet vettem ettől.
Intel Core I7 2600K
8gb ddr3 ram
Radeon RX 470 8gb
900gb 10000rpm hdd
240gb m.2 ssd
Enermax Maxpro 500W
70 ezerert pofatlansag.
Kerdes hogy mire kell? Mert ez max filmezos gep lesz.
Megeri neked a keves penzedre pocsek gepet venni, vagy inkabb gyujtesz meg valami elfogadhatobbra?
Szerintem nettó pénzkidobás ilyen gépet venni. Én erre őszintén jobbat nem tudok mondani.
Már viszonylag kicsike gépparkkal rendelkező cégeknél is szoktak olyanok lenni, hogy a dolgozóknak kiszórják a leváltandó PC-ket szó szerint pár ezer forintért. Van hogy egész értelmes gépeket is selejteznek ilyen formán. Szerintem kérdezz körben az ismerősi körben, hátha valahol mostanában lesz ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!