Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elment az áram és most olyan...

Elment az áram és most olyan mintha elállítodott volna a felbontás vagy nem tudom mi történ, mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés
Minden olyan nyújtott lett vízszintessen.Ha pl youtube videót nézek akkor alul és felül is egy nagy fekete csík van fullscreenben. Hogy oldjam meg a problémát? 1024 x 768 most a felbontás, azt hogy mennyi volt nemtudom . Olyan mintha rá lenne zoomolvan mindenre és nem látszanak teljesen a weboldalak + a háttérképből sem látszik a teljes kép.

2022. máj. 24. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Első körben nézd meg, hogy egy újraindítás segít-e!
2022. máj. 24. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Illetve: át tudod állítani nagyobbra a felbontást? Mert lehet, hogy csak ennyi kell.
2022. máj. 24. 20:44
 3/3 A kérdező kommentje:
A probléma megoldodott. 1x próbáltam újraindítani de akkor nem sikerült.Most teljessen kikapcsoltam a gépet és úgy indítottam el most jó :)
2022. máj. 24. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!