Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond? . Van egy...

Mi lehet a gond? . Van egy Számítógép nálam. (2.7GHz proci (AMD),2GB ram,320GBwinyó) Fel akarom telepíteni a Win XP-t, de nem megy!

Figyelt kérdés

Formázom,telepítő fájlokat fel másolja, és indul a telepítés. Eljut egy darabig és megjelenik a kék-képernyős hiba üzenet(Kékhalál)!Már próbáltam több típusú Windowst fel tenni(WinXPEE-Simplicity,Daytona,WinXP Freedom,és egy régi original WinXp Professional-t)de mindegyiknél ugyanott ált meg!

Mit tegyek?

2010. szept. 18. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nincs mit ez alap :)

majd irj

2010. szept. 18. 13:09
 12/14 A kérdező kommentje:

Na szereztem másik ramot, most már kitűnően működik!

Még egyszer nagyon KÖSZÖNÖM!!!

2010. szept. 18. 15:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Ja még csak az nem világos hogy miért ment tönkre, mert még nincs 1 éves sem.
2010. szept. 18. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:

hát lehet h szétszedték kicsit portalanítani és úgy fogták meg h tönkre vágták

én anno vettem 1 2gb-os ramot csaj fogja dobozból úgy vette ki hogy igy megmarkolta a ramot

hozzáért azokhoz a "chip" ekhez

tudtam h már hazavágta

hazajöttem betettem ment a gép aztán jött a kék halál vittem vissza mondom nem jó megnézték azonnal 1 tesztel.

oké 1ből cserélték csaj megint jön dobozzal mutattam neki hogy két oldalt az ujjaival fogja meg és ugy vegye ki tegye bele a zacsiba ennek lassan 3 éve és még megy.

vigyázni kell az ilyenekkel :)

ma 11:38

11:43

12:00

ezeket én irtam :) :$

2010. szept. 18. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!