Egy DAW szoftverről lenne szó. Hiányzik a gépemről a "libxml2.dll" fájl. Emiatt nem tud elindulni a program. Mit tudnék vele csinálni ?
Nagyon szépen megköszönném, ha segítene valaki, mert a kisfiamnak szeretném feltelepíteni ezt a Amp Simulatort és enélkül nem tud elindulni.
Köszi ha segítesz! :)
Most annyit csináltam, hogy próbáljak előre haladni, letöltöttem ezt a "libxml2.dll" fájlt, újra indítottam a gépet, aztán próbáltam megnyitni az alkalmazást, erre ugyanabba a rendszerhibás ablakba kiírja, hogy most a "libicuuc.dll" hiányzik a gépről...
Ezzel most mit csináljak ?
Előbb csak egy dll-t nem talált, letöltöttem, erre most meg kiírja, hogy egy másik hiányzik...
Meddig fog ez még menni ?
Ha ezt a "libicuuc.dll"-t is letöltöm, utána kiírja a harmadikat, negyediket, ötödiket ?
Ez a program egyébként a Neural DSP Fortin Cali Suite.
A hivatalos oldalról töltöttem le a 14 napos próba verziót, erre ezt csinálja a gép.
Nem értem...

Elsőre azt mondanám, hogy valami keretrendszerre szüksége van a programnak, és abban van az összes ilyen dll.
Nem adtak a telepítővel valami olyan mappát, hogy Redist, vagy Redistributable? Általában a külső függőségek ott szoktak lenni.

ilyen redist(ributable) cuccos kell ilyenkor hozzá, mert amikor hibázik, egyszerre mindig csak egy .dll-hibát ír ki, így jártam én is a World of Tanks-szal.
és igen, ha ráteszel a gépre egy dll-t, akkor nem fog egyhamar megszűnni a hiba, mert írja a következőt, aztan a "harmadikat, negyediket, ötödiket"...
egyébként a kisfiad akar zenélni (hány éves? Én 18 évesen kezdtem), vagy te neki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!