Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopra szeretném rádugni a...

Laptopra szeretném rádugni a monitort de nem működik.?

Figyelt kérdés
Vettem HDMI kábelt, bedugtam a laptopba viszont valamiért azt irja a monitorra hogy nem aktív. A monitor egy ASUS VA326N-W lenne, már azon gondolkoztam, lehet a monitor nincs bekapcsolva, viszont amennyire hülyén hangzik, nincs bekapcsológomb a monitoron. Ötletek mi lehet a probléma?
2022. máj. 19. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen módba kapcsoltad a külső kijelzőt?

A Win+P kombinációval teheted ezt meg.

2022. máj. 19. 20:03
 2/7 A kérdező kommentje:
kapcsoltam minden módba, de a monitor nem akar működni sajnos.
2022. máj. 19. 20:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Valószínüleg az a baj hogy a monitor Vgarol szeretné betölteni a dolgot, de nem lehet a monitort bekapcsolni ezért ezt sem tudom átállitani.
2022. máj. 19. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden monitor kapcsolható. Vagy érintésre, vagy kis gombbal. A képet ki kell küldeni a monitorra.

Win+P-re>>> [link]

2022. máj. 19. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, jobb oldalon az alján van a menügomb, válaszd ki az Input Selectorból a HDMI-t.

[link]

2022. máj. 19. 23:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült a probléma, viszont a monitorom 144hz-es és csak 60at ad le, nem lehet változtatni. Ha esetleg vga-hdmi kábellel kötném össze tudná a 144hz-et?
2022. máj. 20. 02:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Kizárt, amúgy sincs ilyen egyszerű kábel, itt nem csak vezetékekről van szó. Talán maga a HDMI kábel a probléma.
2022. máj. 20. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!