A laptopról átirányított kép nem tölti ki a "szélesvásznú" monitort, mit tudok vele tenni?
Figyelt kérdés
Eddig is ez volt a módi, de most az új laptop Windows 10-zel nem hozza azt az általam kedvelt, vízszintesen nyújtott kitöltést, amit könnyebben olvasok. Jóval kisebb, mint a laptop kijelzője.2016. márc. 27. 10:34
1/4 Szirty válasza:
Ha eltér a kép és a megjelenítő képaránya, akkor nem tudja torzítás nélkül kitölteni a teljes képernyőterületet.
2/4 A kérdező kommentje:
Torzat akarok!:) Vízszintesen nyújtottat. A legkisebb felbontásra állítva elértem. Az eggyel nagyobb felbontás már megint miniatűröket eredményez.
Köszi szépen!
2016. márc. 27. 13:48
3/4 Szirty válasza:
Nem tudok azonosulni az igényeddel (én nem szeretnék torz képet) de ez mindegy is, minden attól függ milyen képet milyen készülékről milyen csatlakozáson keresztül milyen készüléken akarsz megjeleníteni.
4/4 A kérdező kommentje:
Éppen most kiiktattam a monitort. Jó lesz ez így, úgy látom. Ha a függőlegesnél jobban döntöm, nagyon jól meglátom a betűket meg mindent. A szélesvásznút kihasználni egyelőre csaak torzítással lehet - ha jól gondolom.
2016. márc. 27. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!