Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a laptop jó lesz egyetemre?

Ez a laptop jó lesz egyetemre?

Figyelt kérdés

Szeptembertől gazdasági egyetemre megyek, mivel nem tankönyvekbol fogok tanulni, hanem minden tananyag online lesz slideokról, továbbá a projektmunkákat, a beadandókat stb. laptopról kell elkészíteni ezért célszerű vennem egyet ami kitart jó pár évig az egyetemi éveim alatt.

Következő gépet néztem ki:

HP ENVY x360 röviden ezekkel a paraméterekkel: Windows 11 Home • AMD Ryzen™ 7 • 16 GB RAM • 512 GB SSD • 15.6" FHD • AMD Radeon™ Graphics

Ez szerintetek elég jó gépnek számít? Bírni fogja a rendszeres napi használatot hosszútávon? Valamint elég erős, ha esetleg egyszerre több mindent csinálnék rajta?

2022. máj. 15. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Hogy meddig bírja, azt sosem lehet tudni, de amíg működik a szövegszerkesztő és a prezentációk hasítani fognak rajta. A Messenger is.
2022. máj. 15. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

"Valamint elég erős, ha esetleg egyszerre több mindent csinálnék rajta?"

Hár ennyiből ezt nehéz megmondani, de ha ez új és Ryzen 7 akkor valszeg jóval erősebb, mint amire szükséged lehet :)

2022. máj. 15. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Ennél gyengébb vassal toltam végig a mérnökinfót. :)
2022. máj. 16. 02:29
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Ez bőven jó.

Annyi hogy ha sok filmet szedsz le stb akkor vagy vegyèl mellé mèg egy külső ssdt-t vagy 1tb laptopot vegyél

2022. máj. 16. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
A 13-a kijelző nem pici? Sztem de. Én 14-15-ben gondolkodnék. De ha minden nap vinned kell és jó a szemed, akkor OK, esetleg legyen 1 monitorod hozzá. Teljesítményre meg SSD-re tökmindegy, 250G és 1. generációs I5 felett bármi elég. Legalábbis tanulni. Az Apple mellett az szól, h pl. néhány gazdasági szakon nem vagy ember, ha nem azod van.
2022. jún. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!