Egyetemre milyen laptopot ajánlotok?
Most szeptemberben kezdek Kereskedelem és marketing szakon, érdekelne, hogy milyen laptopot ajánlotok. Maximum 170 ezret szeretnék költeni rá, de minél olcsóbb, annál jobb. Ezt néztem ki: [link]
Mit gondoltok róla?
Ha csak és kizárólag tanulásra használnád szerintem szinte bármilyen jó, nálunk az egyetemen az 50e-es géptől kezdve az 800e-es gépig minden van. Attól is függ, hogy van e türelmed, ha kicsit lassabb stb…
(Én jelenleg, egy majdnem 9 éves laptopot használok, nagyjából megállja a helyét, de ha pl. ZH-ra be kellett vinni akkor fostam rendesen, hogy belassul, kidob a rendszer stb…, de otthonra gyakorolgatni tökéletes.)
Kérlek vedd figyelembe a válaszomnál, hogy nem értek a számítógépekhez, csak a saját tapasztalatomat mondtam el, hogy milyenek vannak a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!