Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egyetemre milyen laptopot...

Egyetemre milyen laptopot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Most szeptemberben kezdek Kereskedelem és marketing szakon, érdekelne, hogy milyen laptopot ajánlotok. Maximum 170 ezret szeretnék költeni rá, de minél olcsóbb, annál jobb. Ezt néztem ki: [link]

Mit gondoltok róla?

2022. febr. 17. 10:51
 1/2 anonim ***** válasza:

14", szerintem nem jó.

i5, 8GB, SSD

[link]

2022. febr. 17. 16:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha csak és kizárólag tanulásra használnád szerintem szinte bármilyen jó, nálunk az egyetemen az 50e-es géptől kezdve az 800e-es gépig minden van. Attól is függ, hogy van e türelmed, ha kicsit lassabb stb…

(Én jelenleg, egy majdnem 9 éves laptopot használok, nagyjából megállja a helyét, de ha pl. ZH-ra be kellett vinni akkor fostam rendesen, hogy belassul, kidob a rendszer stb…, de otthonra gyakorolgatni tökéletes.)

Kérlek vedd figyelembe a válaszomnál, hogy nem értek a számítógépekhez, csak a saját tapasztalatomat mondtam el, hogy milyenek vannak a környezetemben.

2022. márc. 1. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!