Packeta regeltem kiléptem most újra be akarok és újból regisztrációt kér???
Figyelt kérdés
Hitelesítettem is elsőkörben. De jelszót se kellett megadni. Be akarok lépni az appa és most írja be újból a telszámot és megint kódok kér mintha elsőkörben nem regeltem volna
Szr a packeta ? Mert akkor nem is bajlódom vele
2022. máj. 10. 09:26
1/3 anonim válasza:
A Packeta egy kalap kaki. Nem hogy csomagot nem képesek kiszállítani, de úgy nagjából semmit sem tudnak megcsinálni. Ezt a céget mielőbb el kell felejteni, minden téren.
2/3 A kérdező kommentje:
Másis megerősíti azt amit az első?
2022. máj. 10. 10:46
3/3 Nikolett6 válasza:
Tényleg egy nagy rakás….még a regisztrációig sem jutottunk el az applikációval, SMS megerősítő kód sem érkezik. Vinteden keresztül tudtam eddig csak küldeni ezzel a céggel, de jóval tovább tart a csomag szállítása, mint másnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!