Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen programok vannak,...

Milyen programok vannak, amivel készitik az meberek az ilyen szerelmes, vagy megemlékező videókat, amiket feltesznek youtubera?

Figyelt kérdés

Tudjátok ara gondolok, hogy képeket vetit egymás után, és háttérben zene.

Valami jó könnyen kezelhetőt ha tutok kérlek irjátok le! Amit le is tölthetek! Köszönöm!

2010. szept. 17. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Windows Movie Maker :)
2010. szept. 17. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Movie Maker próbáld ki pl 3 jpg képpel meg egy mp3 zenével Te is 5 perc alatt megcsinálhatod életed első videóját.

[link]

írj vissza ha elakadnál

2010. szept. 17. 14:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Movie maker jól müködik, megvan a filmecske is csak a végén elakadtam...lejár a zene,lejárnak a képek de a videó megy tovább valami 11 percig, de csak 3:44 kellene legyen. Megy tovább feketeségként...nemtudm másképp megfogalmazni sajnos:( nem tudom hogy kell levágni a végén vagy mit kell csinálni..

2010. szept. 18. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert miközben nagyban szerkesztgetted (szerintem a hangsávot) aközben véletlen meghúztál vagy egy képet vagy egy hangot 11 percre. Más oka nem nagyon lehet.
2010. szept. 18. 15:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Megtaláltam a megoldást :) Rákerestem youtuben, részletesen minden megvan :)

Kösözönöm a válaszokat! Szupi kis vidi lett :*

2010. szept. 18. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!