Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a fene baja lehet a laptopnak?

Mi a fene baja lehet a laptopnak?

Figyelt kérdés

Munkahelyi laptop, nem szedhetem szét de szétvet az ideg, mert dolgoznom kéne, határidős munka.

Tegnap nem indult el, se fény, se hang, be volt dugva, próbáltam kihúzva, másik konnektorba dugva hátha rossz amibe bevolt és lemerült, lecsatlakoztattam minden egyéb dolgot róla, nyomtam hosszan a gombot, nyomtam erősebben hátha érintkezési hiba, hosszabban és erősebben. Mindezek után bevittem az IT részlegre a munkahelyemen, ahol a fickó benyomta a gombot és mágikus módon bekapcsolt. Ellenőrizte külsőleg de nem látott rajta semmit, a töltő működik szóval hazavittem. Dolgoztam 1 órát, mivel más dolgom is volt, gondoltam hétvégén befejezem a munkát. Erre megint nem indul... most hétvégén IT sincs hogy a mágikus ujjával bekapcsolja nekem.

Mi lehet a baja? Nem szedhetem szét az IT észreveszi hogy buheráltam meg amúgy se akarom.

Most levideóztam hogy nem indul, mert tegnap kaptam a pillantásokat.

Szerintetek?

2022. máj. 7. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd megcsinálja az ITs, azért van fizetve.
2022. máj. 7. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tipp: Akkut vedd ki, 10 másodpercig nyomd a bekapcs. gombot, akkut tedd vissza, dugd bele a hálózati tápot, aztán kiderül.
2022. máj. 7. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2: Kivéve, hogy manapság nem kivehető az akku a laptopokból.
2022. máj. 7. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:

#3 Az ilyen laptopoknál általában van az alján egy reset gomb.

https://www.youtube.com/watch?v=NfhgnxUJoZo

2022. máj. 8. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!