Ha a laptopnak van Type-C portja, akkor azt tudom töltésre is használni?
Mármint hogy USB-ről tudom tölteni a gépet.
Vagy csak arra használható, hogy duplavégű Type-C-val fájlokat tudjak átvinni telefonról gépre és fordítva?
Van amelyiket lehet, van amelyiket nem.
Laptop függő
A laptopod akkuját biztos, hogy nem tudod tölteni, arra ott a hálózati töltője, ami azért még mindig nagyobb teljesítményre képes mint egy telefontöltő.
Az USB-C port inkább dokkolókhoz van már rajtuk, ilyen volt ez egyik céges géphez is. Kolléga csak rádugta, és nem kellett egyesével mindeféle perifériát (billenytűzet, egér, monitor) bedugdoznia.
A dokkolónak viszont volt saját tápja, és azon lassú töltéssel tudtam a telefonomat tölteni.
#4 Sőt mi van azzal amin csak USB-C van?
Dell Latitude 5491 laptopom van, simán tölthető USB-C-ről, de nincs rajta a listán.
#3 A dokkoló manapság a töltést is ellátja, szóval a C-re dokkolt laptop nagy valószínűséggel tölthető is róla.
2 USB 3.1 Gen 1 (1 charging); 1 SuperSpeed USB Type-C® 10Gbps signaling rate (USB Power Delivery, DisplayPort™); 1
headphone/microphone combo; 1 HDMI 1.4b
Elvileg egyik töltésre is alkalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!