Ismertenek ilyet? Sos
Figyelt kérdés
Tudnak önök esetleg olyan (viszonylag olcsó kb. 120.000 ft) laptopot amit főképp tanulásra, netezesre, néha filmnézésre hasznalhatnek?
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2022. máj. 5. 21:58
1/4 anonim válasza:
Habár nem vagyok szaki, az ASUS gépeket nagyon ajánlom :)
Évekkel ezelőtt (2015-ben) vettem egy Asus laptopot, akkor 80000 Ft-ert, és a mai napig bírja :D. Pedig még SIMS3 is rá volt töltve :D
Fél évvel ezelőtt cseréltem az aksiját, azt is 20000ért.
Árukeresőn van több Asus típusú gép az árkategoriádon belül. :)
3/4 anonim válasza:
[link] - itt szépen ár szerint rendezed, és kész. Te tudod, milyen paraméterek fontosabbak, nem mind műszaki kérdés.
4/4 anonim válasza:
Használtan vennék laptopot, mert 120-ért sokkal jobb üzleti laptopok vannak mint újonnan, ahol ezért az árért a legalja van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!