Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok létrehozni egy...

Z1s2o3l4a5 kérdése:

Hogyan tudok létrehozni egy sérült pdf fájlt?

Figyelt kérdés
Beadandót kell leadnom pdf-ként, de már nem készülök el vele ma 2 óráig, igy egy sérült pdf fájlt szeretnék beadni, hogyan kell olyat létrehozni?

2022. máj. 2. 11:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Beelirsz valami editorral valamit
2022. máj. 2. 12:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülye a tanár, szerinted hányan szoktak ezzel bepróbálkozni? Add le amid kész van, mert a semmi az automatikusan 'nem megfelelt' lesz.
2022. máj. 2. 12:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy jpeg fájlt nevezz át pdfre, nem fog megnyílni. De a tanárt se nézd hülyének, ha nem tudja megnyitni, az nem beadottnak minősül, attól még nem lesz kész a beadandó.
2022. máj. 2. 12:15
 4/13 anonim ***** válasza:
nyisd meg a pdf filet notepadben es torolj ki par kataktert. de konnyu lebukni. bekuldod a kesz beadandot, a tanar megnezi az utolso modositas datumat es mar le is buktal
2022. máj. 2. 12:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
OFF: és szerinted ezt be is veszik? Fél óra múlva fogod kapni az e-mailt, hogy küldd el normálisan. ;-) A tanerőt sem ejtették ám a fejére.
2022. máj. 2. 12:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Sérült fájlt? Azt nem tudom.

De sérult betört orrot, törött kezeket simán el tudsz intézni magadnak, és 1 hónapnyi intenzív kórházi kezelés mentesíteni fog a beadandó beadásától.

2022. máj. 2. 13:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Egy jpeg fájlt nevezz át pdfre"

LOL... Ezen lassan 2 órája röhögők. Csak nézze meg a fájl metadatait, és már is kiderült, hogy nem képről van szó, ami jpg. :D

2022. máj. 2. 13:59
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Én annó ATW-re töltöttem fel egy egyszerű html oldalt ahol a letöltés gombra az volt írva hogy az oldal karbantartás alatt, egy visszaszámláló hogy a fájl mikor lesz elérhető. Egy hetet nyertem vele.
2022. máj. 2. 14:04
 9/13 anonim ***** válasza:
#8: Ezt el lehet játszani azzal, aki nem ért az informatikához. (Vagy aki hajlandó elhinni a mesédet. Mert van olyan, aki jófejségből nem kekeckedik. Bár ezzel pont azokkal igazságtalan, akik tisztességesen, időre leadják.) Aki ért hozzá, vagy nem restelli megkérdezni az infós kollégától, az fél perc alatt rá fog jönni, hogy mi a helyzet. Belepiszkálsz? Attól még a fájlméret sokat el fog árulni, és nem mellesleg: a pdf alapjában véve egyszerű szövegfájl, a nyers szöveg kiolvasható belőle. Más formátumú fájlt nevezel át? Belenéz akármilyen nézőkével (Total Commander, FAR Manager, Midnight Commander F3-as gomb), és az első bájtok, meg "szemre" a kinézete alapján simán megállapítható, hogy az milyen állomány volt eredetileg. Ez a "feltöltöm egy random tárhelyre, amire kiírom, hogy gyere vissza egy hét múlva" dolog meg annyira látszik, hogy kamu... Eleve ha e-mailben kéri, akkor nem egy random tárhelyről akarja letölteni. Ez eleve tekinthető úgy, hogy nem oldottad meg, hiszen az utasítás nem az volt, hogy töltsd fel valahová, hanem az, hogy elektronikus levélben küldd el. Másrészt: egy ingyenes tárhelyen levő, értelemszerűen a felhasználója által írt "weboldalról" teljesen nyilvánvaló, hogy te írtad, így ismét bukta.
2022. máj. 2. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Azt ne felejtsük el hogy Marikanéni biológiatanár, akinek 2 éve van hátra a nyugdíjhoz, annyira ért a számítógéphez hogy be tudja kapcsolni. Nem informatikusokról van szó hogy ha belenéz a fájlba annak a struktúrája alapján szemre megmondja annak típusát, vagy eszébe is jusson mármi ilyesmi. Ha azt írja a gép hogy a fájl sérült, elhiszi hogy valóban valami hiba történt a computerben és nem fog feltétlenül arra gondolni hogy át akarják verni. Esetleg nyersz időt a követkető óráig ;) Egyébként, vannak fájlok amiket nem tudsz elküldeni, pl, .exe gmailen keresztül, kifotózod ezt, átírod inspectorban .pdf-re majd elküldöd a tanárnak hogy bácsánat, csak így tudtam mert ez a buta gmail nekem nem engedte, tessék megnézni, itt a kép ;)
2022. máj. 2. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!