Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lenne ha a laptopra egy...

Mi lenne ha a laptopra egy elég erős játékot töltenék le és azon játszanák elromlana?

Figyelt kérdés

Nagyon hamar merül csak töltés közben tudnák rajta játszani, melegedne és beindulna a ventilátor

Nem cseszhetem el mert nem az enyém a laptop

Meg azt sem akarom hogy virusos legyen

(Transformers war for cybertron, és fall of cybertron)

2022. ápr. 26. 02:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy romlana el, max akadozna ha nem tudja elég gyorsan futtatni, ha meg melegedik akkor egy bizonyos szintet elérve simán kikapcsolva vagy először csak elkezdene lassulni, de ez direkt védelem hogy ne melegedhessen túl.
2022. ápr. 26. 03:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor meg amikor a egy játékot rá töltöttem és be léptem, a betöltő képnél Telepítette az adatokat, miért fagyot le?
2022. ápr. 26. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet csak dolgozott a háttérben még, ha nem egy erőmű a gép lehet eltart neki egy ideig.
2022. ápr. 26. 22:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok köszi, mikor ez történt újraindítottam. Lehet hogy meg probálom de egy kicsit félek.
2022. ápr. 26. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!