Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » "Erős" konfiggal rossz teljesí...

"Erős" konfiggal rossz teljesítmény. Miért lehet?

Figyelt kérdés
Szóval a probléma az az, hogy viszonylag elég jó a konfigom, de viszont mikroakadásaim vannak játékokban, szinte mindegyikben. Ez annyit jelent, hogy az FPS tökéletes, de viszont kb percenként van körülbelül egy 0.1 mp-es akadás(mikroakadás), ami nagyon idegesítő. Semmi nem melegszik túl, maximum teljesítmény van beállítva a kártya vezérlőpultjában,de már minden beállítást próbálta, windows(10) frissítve, driverek frissítve, de már többet is kipróbáltam, de egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mi lehet a probléma. Merem feltételezni, hogy nagyon rossz döntés volt a win7-et lecserélni, mert amióta win10-em van csak a bugok és problémák vannak. Valami tipp? Esetlek BIOS beállítás? Csak ahhoz nem igazán értek. Köszi.
2020. dec. 26. 19:36
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ez tökéletesen bemutatja a problémát: https://www.youtube.com/watch?v=cqR_ESluRhQ&feature=emb_titl..
2020. dec. 26. 19:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Inkább írd le, hogy miből áll a konfigod
2020. dec. 26. 20:34
 3/12 A kérdező kommentje:

i5 6600k

gtx 970

8gb ram

Tudom, hogy ennek mit kell bírnia. FPS magas, de mikroakadások vannak(FPS ugyanúgy magas közben).

2020. dec. 26. 20:39
 4/12 A kérdező kommentje:
9600k*
2020. dec. 26. 20:39
 5/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha win7 en nem vopt es win10 en van akkor valoszinu

frissitsd agyon amit lehet

win t

vga drivert

dx et

chipset drivert

bios firmwaret

.net framework ok

runtime ok stb.

Loj ki ami csak nem kell (ha van)

Alaplaphoz tartozo egyeb driverek

procihoz is driver (foleg ha igp s)

2020. dec. 26. 20:44
 6/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

win10 nel mar lehet keves a 8gb ... ahogy 970 nel is lehet nem eleg jol kezeli vagyis 3,5 keves betolti es ezert

vagy eleve te allitottal magasabbra valamiket

mondjuk eleve win10 ahol tud dx12 t hasznal mig win7 csak 11 et...

es azert ez is mas

2020. dec. 26. 20:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát azért egy cs:go alatt ne legyen mikroakadás egy ilyen konfiggal, főleg úgy, hogy levittem már low-ra mindent. Másnak i9-el és rtx 3060-al is vannak mikroakadásai, ahogy láttam külföldi fórumokon.
2020. dec. 26. 20:57
 8/12 anonim ***** válasza:
A wint újratelepítve pakoltad fel vagy csak frissítetted 7-ről?
2020. dec. 26. 21:09
 9/12 A kérdező kommentje:
Egy új ssd-re lett rátéve a win10
2020. dec. 26. 21:19
 10/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

igen

ezeknek a micro suttering eknek tengernyi oka lehet ezert nehez megtalalni

monitorozo progik segithetnek ebben

amik minden apro kis reszletet monitoroznak nem puszta fps t meg hofokokat csak

adott valtozasokat megmutassa es abbol remelhetoleg ki lehet indulni

illetoleg hibat is szoktak elotte keresni

memtest... stresszteszt...

okozhatnak hibat olyan aprosagok amire nem is gondolnak, mint egy adatkabel, egy elolapi kabel vagy barmi hasonlo

2020. dec. 26. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!