Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Zsenire van szükségem?

Zsenire van szükségem?

Figyelt kérdés
Hu ... Hol kezdjem? Ma kirándulni voltunk és a kisfiamról csodaszép képek készültek a férjem céges telójával, ami le van korlátozva adatlopás miatt. Rádugtam usb-n a laptopra és véletlenül miközben az asztalra másolta a képeket én kitöröltem és nincs sehol. Na? Ilyenkor mit tudok csinálni. Se telón, se lomtár, se sehol. A telefonra alkalmazást sem lehet tölteni annyira le van védve. Hogy tudom visszacsinálni? Segítsetek légyszi.
2022. ápr. 24. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Ctrl+z
2022. ápr. 25. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
El kell menni mégegyszer kirándulni :(
2022. ápr. 25. 09:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne másolj semmit a gépre addig, főleg ne az asztalra. Recuva program segíthet, keress egy hozzáértő személyt.
2022. ápr. 25. 13:08
 4/10 Shaddark ***** válasza:

Undelete programokkal vissza lehet hozni mond a mobilról mind a gépről (Ha átment).

De ezt bízd inkább olyanra aki ért hozzá. És ahogyan előttem írták, addigne nagyon használd a gépet mert felül írhatja egy új program / frissítés a régi letörölt tartalmat.

Szerintem ha beviszed egy számtech boltba megcsinálják neked.

2022. ápr. 25. 13:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Céges telefont ne egy random számtech boltba vigyél és ne hozzáértő személyt keress, ahogy itt javasolták, hanem a cég informatikusához. Első körben őt kell megkeresni a céges eszközökkel történt problémákkal.
2022. ápr. 25. 14:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megyek kirándulni! Legközelebb ügyesebb leszek.
2022. ápr. 26. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Helyes! Egyébként ha tutira akarsz menni, képeket sem csinálsz. ;)
2022. ápr. 26. 17:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Miért? 😂 azért kellene emlék, legalább az unokáknak, mert ha mi megéljük, ők csak láthatják ...

Vagy mire gondoltál?

2022. ápr. 26. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Ismerősi körömben az anyukák a ló túloldalára szoktak átesni, azt is levideózzák ha a gyerek pisil vagy szarik. Aztán nem átallanak velünk "megosztani".

Mikor gyerek voltam még n volt se okostelefon, se digitális fényképezőgép és pont az ideális mennyiségű kép született.

Szóval nagyon remélem hogy nem a xaros képek újragyártása miatt mentek megint kirándulni. ;)

2022. ápr. 26. 23:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja nem az a fajta vagyok. És a gyereket se égetem le. Mindig kirándulunk, de nem kell hozzá messze menni, elég ha zöldben vagyunk.
2022. ápr. 27. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!