Hogy magyaráznátok el otthon hogy 24db rx580 kerül be a lakásba bányászat szempontjából a jövőhéten?
Kicsit gyenge beruházás, mert nem biztos, hogy sokkal fogja hozni az árát.
Elsőnek is elmagyaráznám a kripto bányászatot, olyan érvekkel, hogy sok hülye rá van kattanva, meg arról beszélnék, h megéri ezért. - és tényleg - :)
Az rx 580ok sokat fogyasztanak, de optimalizálni kell őket, biosban, de ha kész a cucc, akk gondolom erre már gondoltak.
Egy klímát is kérj mellé, vagy remélem van.
nekem csak egy 6*1080-as rig-hez volt szerencsém, de már az is elég lassan termelt profitot.
Én sehogy, mert:
- tisztában vagyok ezen "befektetés" kockázataival, illetve
- ennél azért szeretném jobban óvni a környezetet, mint hogy az egyik legszennyezőbb tevékenységet folytassam ekkora mértékben.
Egyébként meg: "új vállalkozásba kezdtem, a szobámban tech-cuccok fognak dolgozni, a havi 60 ezret, amivel több lesz a villanyszámla, pedig minden hónap elején KP-ban nektek adom".
Kedves Anyukám! Van egy jó és egy rossz hírem....
- A jó, hogy télen nem kell fűtésre költened, sőt fűteni se sokat. Jó meleg lesz!Ezentúl ezt én fizetem helyetted ezentúl villanyszámlaként a gépeim után. Felteszünk egy almérőt és a röpke havi 20...30 ezernyi havi áram az az én saram... :)
- A rossz,
-hogy stresszes leszek, sokat idegeskedek és szentségelek majd az árfolyamok és a villanyszáma rám eső része miatt, mert elvileg mindig kőgazdag lehettem volna, ha pont nem rosszkor váltottam volna be a pénzemet.
- Nyáron is marha meleg lesz, de a felesleges meleget még 30% villanyért hűti le a klíma - ha bírja, mert 20 fok felett nem fogja. Sebaj! Lesz egy új klíma is a kecóba...
- Lesz némi monoton zaj, s az infra hangok nem túl egészségesek, a nyugodt alvást zavarják, de sebaj! Körbe szigetelem kőzetgyapottal a szobámat, mert a habszivacs büdös ha meggyullad. Mégis az a soksok kilowattnyi hővé alakuló plusz energia jár némi/elhanyagolható kockázattal...
Engem is. :D
Mennyit buktál azóta?
Kibodtak otthonról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!