Letudná nekem írni vki ez a videókártyával való "bányászás" hogyan működik? Hogy kell elkezdeni? Milyen program kell?
Figyelt kérdés
Igen tudom google a barátod, de ez igy gyorsabb egyszerubb lehet2021. aug. 4. 16:09
1/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, de kétlem, hogy itt értelem választ fogsz kapni erre, mivel itt a nagy többség bányászat ellenes komcsi.😎
2/4 anonim válasza:
#1 Sokkal nagyobb probléma hogy ez a kérdés már vagy 50x fel lett téve, amire valósztínűleg az első 25 esetben még jött is válasz, de a phasza tele van mindenkinek azzal hogy bhasztok használni a keresőt.
3/4 anonim válasza:
A bitcoin bányászat ellenes komcsiknak (mint pl. én) abból van elege, hogy életképtelen b@lf@$zok teszik fel a kérdéseket naponta akik még azt a szájbab@$zott keresőt sem tudják használni.
Informatikai zsenik az tuti...
4/4 anonim válasza:
Már miért lenne egyszerűbb, hogy elküldünk a k.anyádba, és csakazért se válaszolunk, miután vagy megkeresed meged a választ vagy így jártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!