Egyszer csak kikapcsolt a pc és azóta semmi. Szerintetek mi lehet a gond? Részletek alább.
Figyelt kérdés
Egyik nap megfigyeltem, hogy elkezdett maxon forogni az egyík hűtő ventilátor amint játszottam bármilyen játékkal, nem nagy gépigényüekkel. Eddig sosem pörgött maxon hangos sem volt játek közben max csak ha videót exportáltam. Szóval elég gyanus volt. Arra gondoltam, hogy valami tulmelegszik ezert megneztem a hőfokokat es talan a videokartya volt de mivel a regebbi homersekleteket nem ismerem igy csak tipp. Szóval estig semmi gond se volt amikor mar tobb órája nyomtam akkor késő este egyszercsak kikapcsolt. Azóta semmi, ha próbálom bekapcsolni el sem indul nem reagal, meg se moccan, semmi hang vagy pittyenés. Lehet a tápegység? Viszont egy-két belső led ég, az egyik a videó kártyán, akkor kap áramot ugye? Akkor viszont mi lehet a gond? Ötletek?2022. ápr. 15. 09:34
11/11 A kérdező kommentje:
Kicseréltem a tápegységet. Most megy. Remélhetőleg hosszútávon is jó lesz! :)
2022. ápr. 20. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!