Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS! Frissítettem a Win...

SOS! Frissítettem a Win 10-et.Azóta nem enged semmit se menteni! Ezt írja ki mikor mondjuk MicrosoftWord-be(Photoshopnál is)írok valamit és menteném a meghajtóra: "Fájl nem található.Ellenőrizze a fájlnevet és ismételje meg a műveletet" MI LEGYEN?

Figyelt kérdés

Teljesen el vagyok keseredve. Nem tudom mi tévő legyek?

Talán minden házirendet át kell állítanom? Vagy Teljes hozzáfárást az összes meghajtóra?

(PenDrivera enged menteni)

Van köztetek okos számítógépzseni aki tudja a megoldást?

SOS! SOS!

2022. ápr. 13. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Frissítést vissza is lehet vonatni.
2022. ápr. 13. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem sikerül a frissítést visszavonatni, rendszervisszaállítással korábbi időpontra visszaállítod, majd a frissítés elhalasztására nyomsz, először 7 napig, aztán ha mégegyszer rányomsz 14 napig halasztódik és azt hiszem egészen harmincig lehet elmenni.
2022. ápr. 13. 18:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Rendszerfrissítés visszavonása nem megoldható. Meg szükségem is van egyéb okok miatt a legfrissebb verzióra.

Tudtok valamit, mit kell átállítani?

2022. ápr. 13. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Rendszervisszaállítás.

Ha viszont a legfrissebb verzióra van szükséged, azzal a frissítéssel együtt, ami - állításod szerint - ezt okozta, akkor nem tudom mi a megoldás.

Hozz létre ásik partíciót vagy tegyél be/csatlakoztass merevlemezt, ments oda, az operációs rendszer partíción úgyse ajánlatos tárolni semmi fontos adatot.

2022. ápr. 13. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a böngészőket nem tölti be a frissités után! Ezt írja ki: msedg.exe Alkalmazáshiba. Töröltem a frissitést és 7 napra letiltottam.

Hogy azt a hinduista Microfost enné meg a fene, a frissitéseivel együtt!

2022. ápr. 13. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

"Talán minden házirendet át kell állítanom?"

Te állítgatod a házirendeket?!?

2022. ápr. 14. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Le lehet tiltani a frissítéseket végleg. Tiltsd le a windows update-et.
2022. máj. 8. 08:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!