SOS! Frissítettem a Win 10-et.Azóta nem enged semmit se menteni! Ezt írja ki mikor mondjuk MicrosoftWord-be(Photoshopnál is)írok valamit és menteném a meghajtóra: "Fájl nem található.Ellenőrizze a fájlnevet és ismételje meg a műveletet" MI LEGYEN?
Teljesen el vagyok keseredve. Nem tudom mi tévő legyek?
Talán minden házirendet át kell állítanom? Vagy Teljes hozzáfárást az összes meghajtóra?
(PenDrivera enged menteni)
Van köztetek okos számítógépzseni aki tudja a megoldást?
SOS! SOS!
Rendszerfrissítés visszavonása nem megoldható. Meg szükségem is van egyéb okok miatt a legfrissebb verzióra.
Tudtok valamit, mit kell átállítani?
Rendszervisszaállítás.
Ha viszont a legfrissebb verzióra van szükséged, azzal a frissítéssel együtt, ami - állításod szerint - ezt okozta, akkor nem tudom mi a megoldás.
Hozz létre ásik partíciót vagy tegyél be/csatlakoztass merevlemezt, ments oda, az operációs rendszer partíción úgyse ajánlatos tárolni semmi fontos adatot.
Nekem a böngészőket nem tölti be a frissités után! Ezt írja ki: msedg.exe Alkalmazáshiba. Töröltem a frissitést és 7 napra letiltottam.
Hogy azt a hinduista Microfost enné meg a fene, a frissitéseivel együtt!
"Talán minden házirendet át kell állítanom?"
Te állítgatod a házirendeket?!?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!