Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki segíteni mi lehet a...

Valaki segíteni mi lehet a gond? APK telepítés Samsung

Figyelt kérdés
Samsung Galaxy A32 5G elindítja az apk telepítőt (ismeretlen források telepítése) viszont be fut a csík és nincs telepítve azt írja. Samsung Galaxy A8 2018nál pedig szintén ugyan ezt az apkát fel telepíti simán. Esetleg ilyen apk editor kéne ha igen valaki tudna ajánlani egy jót ?

#Samsung #A8 2018 #A32 5g #Apk nincs telepítve
2022. ápr. 13. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:

"ismeretlen források"-at említesz. Egy letöltött ...apk állományt akarsz feltenni például az apkpure.com-ról?

Ilyen esetben figyelni kell az Android verzióra és a processzor utasításkészletére:

- Architektúra lehet: x86, armeabi-v7a, arm64-v8a..

- Androidból meg mégtöbb variáció van

Nem mindegy melyik fájlt töltöd le és próbálod telepíteni.

2022. ápr. 14. 10:59
 2/5 A kérdező kommentje:
A 32 5g:Processzor: Soc típusa: MediaTek Dimen720 5g, 2x2Ghz Cortex-A76+6x2ghz Cortex-A55 Android típusa: 11 A 8 2018:Samsung Exynos 7885,22GHZ kétmagos Cortex-A73 és 1,6GHz hatmagos Cortex-A53, ARMv8 Android típusa:9 Ezeket az infókat találtam.A régebbi telóra A 8 (2018)ra felmegy gond nélkül az app. Az app pedig 2022 es kiadás szóval nem értem de megoldás kellene rá.
2022. ápr. 14. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:

ARMv8 - azt irod. Előrébb vagyunk! [= arm64-v8a]

Az app lehet 2022-es, de több változata van a 2022-esnek is.

Nézzünk egy példát!

[link]

Neked, ha Telegram-ot szeretnél telepiteni az elsőt kell letöltened és átmásolni telefonra..

Méghozzá azért, mert az arm64-v8a architektúrás CPU-ra való verzióból kettő is van itt és az első a legfrissebb.

A harmadik és a negyedik nem a te készülékedre való, bár a harmadik felmenne a régebbi Samsungra, de ne bonyolitsuk.

2022. ápr. 14. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:

igazad van, elirtam. A mediatek.com szerint a Dimensity 720 is arm64-es.

Mi ez az apk, amit feltennél?

A gyári Androidok gyakran trükkköznek lefojtott CPU-kkal, telemetriával.., bőven belefér a tervezett elavulós machinációba az is, hogy bizonyos appokat nem enged fel. Futottam már bele olyanba, hogy firmware hackelt cucc nem engedte fel a benchmarking appot.

Viszont, mintha ez 2021-es készülék lenne. Korai még, hogy az XDA fejlesztői rendes ROM-ot készitsenek hozzá.

2022. ápr. 15. 09:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Youtube blue változata. De időközben keresgéltem és egy másik verzió sikeresen fel települt. Köszi a segítségedet !
2022. ápr. 16. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!