WIN7 újra telepítése, telepítő lemez nélkül hogy?
Kaptam egy hazsnált samsung nootbookot, amihez sose adtak windows telepítő lemezt ami a D meghajtón van egy samsung recovery soluson5 nevű program ami ha jól nézem újra telepíti az alap wint a c meghajtóra ha akarom
ez igaz?
nem értek hozzá ezért kérdem
3 lehetőséget ajál fel
normál javítás(nem vesznek el adatok) teljes helyreálítás(ami felülírja a teljes win rendszer de elvezsnek a nem kimentet adatok
és van egy mentési funkció is
Mi van ha ateljes helyreállítás funkciót választom?
olyan mintha újra telepíteném a windowst?
és azt az állapotot kapom mint mikor a gépet eladták a windowsal?
Nem értek hozzá ezért kérdem
köszia váélaszokat:)
Elvileg gyorsabbnak kéne lenni, mint a telepítés. Mert gyakorlatilag, csak egy lemezképet másol ilyenkor a rendszer partícióra. De a gyakorlatban valamiért mindig hosszabb. Ráadásul utána még egy csomót idő, mire lefrissíti magát.
Valamikor több mint fél napig is kínlódik valami eszeveszett pocihasználat közepette, ami mellett dolgozni se lehet a géppel.
Én ezért nem szoktam vele foglalkozni. Mindig letöltöm az aktuális "Kori" féle telepítőt. És rárakom pen drive -ra. Arról telepítek. Abba semmi sallang, meg illegális aktivátor nincs integrálva. A végeredmény pedig egy naprakész Windows 7 fél órán belül.
na rákkattintottam a teljes javításra...:)
30 perc alatt kész lett
minden eltünt ami a c meghajtón volt és zsír jó lett a awindows, most töltögeti le a frisitéseket
vajon mennyi lehet ha álítólag 5 éve nem lett újra rakva a windows?:)
Egy kérdés....
A felhasználói fióknál ha nincs kód megadva akkor azon hogy is lehet változtatni, mármint hogy kód keljen a win be lépéshez
ksözi a választ:)
Start > Vezérlőpult > Felhasználói fiókok és családbiztonság > Felhasználói fiókok
Legelső menüpont: jelszó létrehozása a fiókhoz...
köszi sikerült
a gép is meglepően jó lett
5 perces indulása volt
most kb 20-30 másodperc alatt betölt a win7
pedig ez csak egy celeron dual core os gép
5 éves
de nekem bőven elég
reméljük bírja egy darabig:)
lenne még egy kérdésem
a gépen a webkamerát egy cyberlink youcam3 nevű program vezérli(vezérelné)
frissítést kért.... le is töltöttem de azt írta ki utána is hogy a program elavult
Most mit csínálhatok?
kitörlöm és letöltök valami mást helyette?
de mit, és honnan?
köszi ha segít valaki:)
Semmit sem kell csinálnod.
Ha működik, akkor a kutyát nem érdekli mit ír ki. Ha koros a gép frissebb nem lesz hozzá semmi úgysem.
az a baj hogy a webkamera nem müködik így
azt írja ki hogy elavult program:(
így skype olni nem tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!