Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » G-mail fiókban, ha kapok egy...

G-mail fiókban, ha kapok egy pdf fájlt és továbbítom valakinek, miért nem látja a fájlokat az illető?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 13. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogyan kapod? E-mailben? Chaten? Drive-on?
2022. ápr. 13. 17:10
 2/6 A kérdező kommentje:
E-mailben
2022. ápr. 13. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam működik, de ha van az előzménynek is melléklete, azt már valószínűleg nem rakja bele. Ilyenkor az előzményt is továbbítani kell.

Gmailes címre továbbítod? A kliens vagy tűzfal/vírusirtó kiszűrheti, ha nem Gmailes.

Lehet hibás működés is, ebben az esetben próbáld meg Google Drive-os melléklet opcióval mellékelni.

2022. ápr. 13. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül a Re-gombot nyomtad a Fwd helyett?
2022. ápr. 13. 18:00
 5/6 A kérdező kommentje:

#3-as: Gmailesre küldöm tovább. És az előzményt, hogy lehet, mert nekem csak egy továbbítás gomb van az összes email alján (telefonon)

#4-es: lehet buta vagyok, de nem tudom 😅 szimplán a továbbítás gombot szoktam nyomni

2022. ápr. 13. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
#5, jó, azt kell.
2022. ápr. 13. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!