Ha a messenger "elküldve" státuszt jelez, elképzelhető, hogy valami miatt nem kapta meg az illető az üzenetemet?
Figyelt kérdés
Röviden annyi a sztori, hogy ráírtam egy csajra, akivel a kondiban találkoztam már korábban, de nem ismerjük egymást. Személyesen akartam beszélni vele, de jó ideje nem futottam össze vele, így messengeren írtam neki egy értelmes (nem dickpic) üzenetet és most azon gondolkodom, hogy vajon megkapta-e? Azt jelzi, hogy elküldve, tehát még nincs kézbesítve, viszont jó pár nap eltelt már azóta. Elképzelhető, hogy a rendszerrel van baj és nem kapta meg az üzenetemet, vagy egész egyszerűen csak nem akar válaszolni?2022. jan. 10. 11:49
1/1 anonim válasza:
Ugyanakkora esély van mindkettőre. Ha nem vagytok ismerősök, akkor egyéb üzenetek közé teszi a rendszer, és ott megesik, hogy nem küld értesítést, egyszer hetekkel később vettem észre egyet, amikorra már lényegtelen volt egy ráadásul fontos üzenet.
De ugyanezt látod akkor is, ha megnézte és nem fogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!