Windows 10 alatt miért nem működik a KÜLSŐ DVD-író?
Több típusú DVD írót is csatlakoztattam a géphez.
Mindnek 1 a baja: olvasni beolvassa a DVD-ROM-ot, de írni nem enged, egyik DVD-író program sem ismeri fel a külső DVD írót!
HELP!
"Több típusú DVD írót"
Pontos gyártók, típusok?
"egyik DVD-író program sem"
Milyen programokkal (melyik verziójukkal)?
Mit írnál ki (DVD-videót, audiót, adatlemezt, lemezképet)?
Mi a pontos hibaüzenet?
Gyártók: Qoltec és Salvio. Majd gondoltam ilyen vacak gyártók biztos velük van a probléma, de nem az ASUS dvd írónál is ugyan ez a probléma.
Programok:
ImgBurn 2.4
CyberLink Power2Go 8
(ez utóbbi az ASUS-hoz kaptap, de ennél se ír)
Ilyen hibákat kapok:
"I/O Error!"
"Device: {0:0:0}" {E:}(USB)"
"CDB? 12 00 00 00 60 00"
"Interpretation: Inquiry"
Reason: A hozzáférés megtagadva"
Minden windowson, minden pc hardveren, minden usb íróval megy az írás. Mindenkinél. Téged kivéve.
Következtetés: a te gépeden te tettél valami szoftvert rosszul. Felesleges bármilyen dvd programot telepíteni. Azok közt keresd a 'hibást'. Pl daemon stb..
Nem, nem mindenkinél 4-eske, te kis okoska, nem kell ilyen ember ide kötekedni:
Náluk sem (próbáltam a módszert, nem segített):
Valami pedig biztos el van nyomkodva. Konkrétan én se találkoztam még ilyennel soha. Ha nem írt, az mindig hardver hiba volt, ennyi hardver viszont nem lehet hibás egyszerre.
Szerintem a Windows 10 újratelepítése megoldja majd a problémát.
Az MS fórum linken, az utólsó hozzászólás, ami a régióváltás, és ami letöbb hasznos értékelést kapta.
Talán a Windows 10 utólag lett magyarítva és korábban teljesen más régió szerinti nyelv volt beállítva.
Csak tipp, mert még sose volt dolgom más régióból származó íróval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!