Mit teszel programozóként hogy ne égj ki?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre megamon hogy egy 10 perces oktatóvideót nincs kedvem végignézni, napi 1 óra koncentrált munkát sem sikerül összehoznom.2022. ápr. 10. 19:25
1/4 anonim válasza:
Keresek olyan munkát ami leköt és szeretem csinálni.
Ha valami kiéget akkor az nem neked való. Menj el péknek.
2/4 anonim válasza:
Semmit jelenleg. Unom és már lassan utálom is mint a sz..rt.
Azon gondolkodom egy ideje, hogy inkább a szakmán belül megpróbálok váltani, hátha utána megint pár évig érdekes lesz. Értsd: például backend fejlesztő helyett frontend leszek. Csak hát ez pénzben visszalépés lenne (mert nyilván nem lennék azon a szinten frontendként mint backendként), meg sztem cseberből vederbe. Az sem hiszem hogy izgalmasabb.
Valójában az lehet a fő probléma, hogy a szoftverek nagy része borzasztóan unalmas.
3/4 anonim válasza:
Szabadúszó vagyok, és nem csak egy területre specializálódtam.
4/4 anonim válasza:
Megpróbálom matematikával párosítani: tételbizonyító rendszerek (Coq, Agda). Topológiát, kategóriaelméletet szeretnék még később tanulni. Önmagáért is érdekel a dolog, de szeretném megszerezni azt a látásmódott is, hogy nagyobb Haskell programok, könyvtárak, webkeretrendszerek tervezési megfontolásait, architektúráját át tudjam látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!