Janicsuhran kérdése:
Vettem egy macbookot, de nagyon meggyűlöltem a macOS-t. Lehet-e ingyenesen windows 10et telepíteni rá úgy hogy rendesen tudjak vele dolgozni, egy normalis egérrel nem ezzel sz@r touchpaddal?
Figyelt kérdés
Iphonom van már rég óta, ami a legjobb telefon a világon a számomra. Ez alapján döntöttem úgy, hogy veszek
egy macbook air m1-et, ami
majd biztos olyan szuperül és egyszerűen, intuitívan használható lesz mint az iphone. Sose tévedtem
nagyobbat. Konkrétan bármit akarok csinálni,
egyszer 2órát keresem a megoldást a netem, azután gyakran rájövök hogy jaah, ez meg ezt a fizetős szar kellene hozzá... A végén már azt se tudom mit kerestem az elején...
Nagyon nem lett szerelem, ott tartok, hogy vagy kik@rom az ablakon a g@ibe, vagy visszaküldöm, ha ezen hamarosan nem lesz windows ...
2022. ápr. 5. 00:13
11/11 Minekutan válasza:
ízlések és pofonok....Nekem a hajam állt már fel a Windows 10 rendszertől. Sosem tetszett igazán, de az újabb és újabb frissítések által egyre lassúbb lett a gép. Végre vettem egy MacBook Pro-t. Ezzel álom dolgozni a windows 10 után. De persze ki mire használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!