Miért nem tudok semmit se online fizetni?
Figyelt kérdés
bármelyik oldalon ha online akarok vmit vásárolni hiába adom meg az adatokat jól mint régen nem kapcsol az otp bank-hoz hanem az "internal error" felirat jelenik meg. ez megy már vagy 3 hete és korábban nem volt ilyen.nincs új kártyám és már a gépem is újratelepítettem!2022. ápr. 3. 22:12
1/5 Shaddark válasza:
WinXP vagy Win7?
Nem fogsz tudni ilyeneket, a biztonsági ciphereik primitívek már a mai követelményekhez.
2/5 A kérdező kommentje:
win 10-em van 2 napja húztam újra és régen mindig működött 3 hete baszakszik csak
2022. ápr. 4. 20:25
3/5 Shaddark válasza:
Akkor viszont mennie kell.
- Valami "szuper hiper gyorsító / beállító" programot nem tettél fel?
- Drivereket a gyártó honlapjáról töltötted le, nem egy elb...t driverupdate programot használtál?
4/5 A kérdező kommentje:
újra lett húzva az egész szombaton és a semmi nem lett rátelepítve +-ba! a windows oldaláról indítottam el a telepítést
2022. ápr. 5. 20:21
5/5 Shaddark válasza:
Próbáld meg másik böngészővel is, pl. firefox, úgy be tud-e lépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!