Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok semmit se...

Miért nem tudok semmit se online fizetni?

Figyelt kérdés
bármelyik oldalon ha online akarok vmit vásárolni hiába adom meg az adatokat jól mint régen nem kapcsol az otp bank-hoz hanem az "internal error" felirat jelenik meg. ez megy már vagy 3 hete és korábban nem volt ilyen.nincs új kártyám és már a gépem is újratelepítettem!
2022. ápr. 3. 22:12
 1/5 Shaddark ***** válasza:

WinXP vagy Win7?

Nem fogsz tudni ilyeneket, a biztonsági ciphereik primitívek már a mai követelményekhez.

2022. ápr. 4. 08:31
 2/5 A kérdező kommentje:
win 10-em van 2 napja húztam újra és régen mindig működött 3 hete baszakszik csak
2022. ápr. 4. 20:25
 3/5 Shaddark ***** válasza:

Akkor viszont mennie kell.

- Valami "szuper hiper gyorsító / beállító" programot nem tettél fel?

- Drivereket a gyártó honlapjáról töltötted le, nem egy elb...t driverupdate programot használtál?

2022. ápr. 5. 12:21
 4/5 A kérdező kommentje:
újra lett húzva az egész szombaton és a semmi nem lett rátelepítve +-ba! a windows oldaláról indítottam el a telepítést
2022. ápr. 5. 20:21
 5/5 Shaddark ***** válasza:
Próbáld meg másik böngészővel is, pl. firefox, úgy be tud-e lépni.
2022. ápr. 5. 20:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!