Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egy ilyen appot...

Hogyan tudnék egy ilyen appot elkészíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok 18 éves fiú vagyok, infós suliba járok és hobbim a bűvészet.Segítségért fordulnék informatikához értőkhöz.

A kérdésem annyi lenne hogy hogy tudnék egy olyan weboldalt/oldalt elkészíteni amit egy appból tudok remote controllálni realtime és esetleg látom hogy aki fennt van rajta az mit csinál?

Lenne egy olyan bűvésztrükk ötletem de ez igazából egy meglévő hogy a trükk nézőjének elküldök egy linket vagy beírok neki, ami megnyit egy olyan oldalt ami úgy néz ki mint pl egy youtube, ő gondol egy videósra én pedig a telómról remote controlollom a weboldalt hogy épp mit mutasson, jelen esetben az aktuális gondolt videóst.

A trükkhöz magát az appot meg tudom csinálni de azt nem tudom hogy lehetne a webes custom url-es részét.

2022. ápr. 1. 23:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Sehogy.

A weboldalak csak nagyon korlátozottan férhetnek hozzá a felhasználó erőforrásaihoz - és ez jó okkal van így.

Lehet, hogy neked ezzel egy ártalmatlan vicc a célod, de ha ez megvalóstható lenne, az nagyon komoly adatvédemi problémákat vetne fel. Akkor gyakorlatilag bármelyik weboldal kémkedhetne a felhasználó után, és nem csak olyan értelemben, hogy lerak pár nyomkövető bitsütit.

2022. ápr. 2. 03:04
 2/2 Argloss ***** válasza:
Websocket lehetővé teszi a valós idejű kétirányú kommunikációt.
2022. ápr. 2. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!