Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha egy videót játszunk le...

Ha egy videót játszunk le mikor indítjuk bezárjuk, s ha nézzük közben egyik idő pontról a másik időpontra akarunk átugrani akkor hallani egy ilyen pöttyenő hangot, ez mitől van, ha ilyen van, s ez, hogy szüntethető meg?

Figyelt kérdés
Nem mindig találkoztam ilyennel, mikor egy USB-s tv tuner digitalizáló chip eszközzel mentettem le sajátos videót az OBS Studio programmal, akkor először, az előtt nem volt soha semmiben ilyen pöttyenő hang semmilyen videó fájban, amit az előtt kezeltem, bárhonnan is volt.
2022. márc. 30. 21:36
 1/9 A kérdező kommentje:
Tehát, mikor VLC Media Player ebben indítom hallani egy pöttyenő hangot, meg mikor bezárom, és ha közben egyik időpontról átakarok ugrani egy másik időpontra, akkor hallani ezt a pöttyenést, azt akarom, hogy ez a pöttyenő hang belőle kitűnjön, s ugyanúgy pöttyenő hang nélkül legyen, mint ahogy általában jó esetben ez nem szokott lenni soha.
2022. márc. 30. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
alászorult valami a billentyűzet alá
2022. márc. 30. 21:53
 3/9 A kérdező kommentje:
A billenytűzethez ennek semmi köze.
2022. márc. 30. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Nincs a VLC-ben ilyen. Nem ad hangot a kezelőfelülete.

Milyen eszközön játszátok le a videót?

2022. márc. 30. 23:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogyha egy USB-s tv tuner digitalizáló chip eszközzel mentettem le akkor keletkezik.

"Nincs a VLC-ben ilyen. Nem ad hangot a kezelőfelülete." Hát alapesetben nem is, már évek óta azt használom, de csak azt a használom kezelésre, amúgy ha úgy mentesz le egy EasyCap USB-s tv tuner digitalizáló chip eszközzel s úgy jött létre a videó fájl mindegy mivel nyitod meg, ha Media Player Classic ezzel pl. akkor is benne van, akkor benne lesz, ha meg máshonnan jött lére a fájl akkor meg úgyse lesz benne.

Na nézd csak meg akkor, hallgasd meg, adok bizonyítékot.

Pöttyenő hang nélkül: [link]

Pöttyenő hanggal: [link]

Ilyen pöttyenő hamng akkor keletkezik, ha kütyübazár EasyCap

2022. márc. 31. 08:11
 6/9 A kérdező kommentje:
, ha a kütyübazár EasyCap ilyen USB-s tv tuner digitalizáló chip eszközzel mentünk, ott találkoztam ilyennel először, anélkül nincs, s nem csak az OBS Studio azzal mentettem, amit ott ajánlanak egy pl. hanem mással is, akkor is benne van így, más esetben meg nincs bent.
2022. márc. 31. 08:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy végül mégis csak benne van a pöttyenés, ha másik USB-be dugtam is, az OBS Studio ebben, ha ezzel az EasyCap USB-s tv tuner digitalizáló chip eszközzel mentek, amit nem rég rendeltem, na mindegy, akkor úgy néz ki ez az eszköz sajátossága, hogy egy ilyen kezelési hangjelzést csinál a videólejátszók felületén asztali gépen.
2022. márc. 31. 09:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez nem a VLC kezelőfelöletének hangja hanem valami hiba.

Ha az eredeti videófájlban nincs benne akkor valahol a lejátszó és a hangszóró között kell keresni a problémát.

2022. márc. 31. 11:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm szépen akkor. :)
2022. márc. 31. 11:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!