Össze tudnátok állítani nekem egy gamer számítógépet?
"Tehát RTX 2060, Ryzen 5 5600 G."
RTX3060.
I7 meg mi a t...nek?
Játékra kell vagy 3d animálásra?
Egy i3 91xx, 10xx, 11xx, 12xx -is GPU limites lesz minden játékban.
Teljesen felesleges. Nézz már meg néhány tesztet az új kártyákkal légy olyan kedves. A mai 30xx karik már MINDENT megcsinálnak, a cpu-nak alig van dolga. i7 akkor kell ha videókat vágsz, stramelsz, 3d animációkat csinálsz mert grafikus vagy programozó vagy.
Valamikor réges rég volt valóban olyan hogy cpu limit, de az naaaaaagyon régen volt. Semmi nem lesz semmivel se gyorsabb, nem lesz több fps-ed egy százezerrel drágább cpu-val.
Arra figyelj, hogy minél újabb legyen. 12xx 11xx 10xx ...
- Ránéztem én is, én inkább ezt venném onnan
De itt
mutatja mindet.
Én jelentettem a válaszokat és köszönöm, hogy törölték. 13: ezek kisgyerekek. Nem tudják hogyan kell viselkedni - meg írni... - és még számolni sem tudnak. Hiába vezeti le neki az ember, hogy ha minden alkatrészt amit akar összeadjuk az nem 350 lesz hanem 550-650.
mindegy. Csak abban reménykedek hogy a kis csírák azért tudnak majd annyit dolgozni hogy lesz nyigdíjam - ha kibírom még ezt a 15 évet :D
Én is jelentettem a Tiédet, kedves válaszoló. :) Tipikusan az a korosztály vagy, aki azért jár fórumokra, hogy kioktassa az embereket arctalanul, de egyébként csak meghúzódva a sarokban szólogatna be. :D
Nyugdíjad pedig nem azért nem lesz, mert valaki nem tud dolgozni, hanem mert már nagyon régen ellopták az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!