4k UHD Tvhez melyik kábel adja a legszebb képet ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 09:13
1/7 A kérdező kommentje:
Ha számít lg 4k uhd tv és xbox series s lenne összekötve
2022. márc. 29. 09:30
3/7 P.O.C. válasza:
Legalább HDMI 2.0 kell. Vállalható minőségű.
Lévén hogy digitális kommunikáció, nem kell bedőlni a méregdrága több tízezer forintos kábeleknek, mert csak két elektronika állapotot kell közölni a kábel ereinek. Nem fog jobb képet adni a prémium kábel se.
De azért a legolcsóbb kerítésdrót minőségűeket se érdemes választani.
Úgy tudom az XBOX dobozában van kábel, nem?
4/7 A kérdező kommentje:
3. Igen adnak kábelt de én úgy tudom hogy hdmi 1.4 est adnak
2022. márc. 29. 10:18
5/7 P.O.C. válasza:
Az csak 30 Hz -ig elég.
A lényeg ha 60 Hz -es TV -d van minimum 2.0 kell, ha meg 120 Hz -es TV -d van, minimum 2.1 kell.
Egyébként 2.0 kábel van a dobozban:
"Minden újonnan megvásárolt Xbox Series X konzolhoz egy 2 méter hosszú HDMI 2.1 kábel tartozik. Az Xbox Series S konzolhoz egy ugyanilyen hosszúságú HDMI 2.0 kábel tartozik."
6/7 A kérdező kommentje:
5. Ha a tv-m 60Hz-es akkor a 2.1 es kábel nem jó hozzá? Valamint ha jó hozzá a kép minőség javul?
2022. márc. 29. 10:32
7/7 P.O.C. válasza:
Akkor a kábel úgy fog működni mintha 2.0 -ás lenne, de a kép nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!