Ez a gépház venti jól fog hűteni, vagy rosszat rendeltem?
Rendeltem négy ARCTIC P14 PWM ventit, amely 1700RPM/74,6 CFM teljesítménnyel rendelkezik. Ezzel ki tudnám hűteni megfelelően a gépem?
I7 8700, MSI Radeon R9-290X Frozr (melegedős kártya 95 fokos gyárilag 100% teljesítményen.)
Viszont üveg házam van. Ezért olyan ventit keresek, ami megfizethető, de jó teljesítménnyel bír. Ugyan nem RGB, mint a gyári Chieftec Scorpion II-es házamban van, de teljesítményben nagyobb, legalábbis szerintem.
Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek
Még a Számítástechnika kategóriát sem találtad meg te agyoniskolázott nagyképességű hárdvermérnök.
Ha meg annyi eszed van, hogy osztani is jut, akkor miért kérdezel?
És ha már kérdezel akkor miért nem fogadod el amit mondunk és miért tromfolsz le mindenkit mindegyik kérdésednél?
Ha szórakozni van kedved akkor tölts le poreszt.
Legalább jó géped lenne... az a kártya 2013-ban jelent meg, lassan 10 éves :D
A személyeskedéseddel csak a hiányosságaidat próbálod tudat alatt foltozni.
Arra amire én használom tökéletes, mellette meg építek egy másik gépet.:)
I9 9900KS, RTX 2070 super, 64GB Hyperx Predator Rammal.
A mostani sem olyan rossz, I7 8700 32GB Hyperx Predator, meg ugye a kártya.
De építhetsz nekem jobbat, vagy oda adhatod a csúcsszuper gépedet, gondolom neked az van ha ennyire fikázod a másikét.:)
Egyébként meg nem játszom olyann brutál nagy igényű játékokkal, Ready Or Not, Warno és társai.
Ezeket mind 100-130 közötti FPS-el futtatom magas beállításokon, nekem tökéletes. Az új gép is inkább fétisből épül.
egy ilyen vegyél ehhez a gépedhez. Sokkal jobb lesz a hűtése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!