Éppen gamer laptop vásárlás előtt állok. Kérlek ajánlotok nekem egyet?(350.000ft környékén)
Figyelt kérdés
Kettőt már kinéztem: Acer nitro 5, Lenovo legion 5
A válaszokat előre is köszönöm
#gamer laptop #350.000ft környékén
2022. márc. 25. 06:53
1/4 anonim válasza:
350-ért gamer laptop, az igen, sok sikert hozzá. Remélem azért nem a legkomolyabb játékokon gondolkozol majd vele.
2/4 anonim válasza:
Annyiért max gtx 1650-et kapsz, low/medium játékra. A kettő közül talán a legion picit többet nyújt.
3/4 anonim válasza:
Nem értettem soha a gamer laptopok létjogosultságát. Dögnehéz, az akku idő egy nagy 0, nem bővíthető, hangos.
Ennyi pénzért kapsz egy normális (nem gamer) laptopot.
Inkább gyűjts még hozzá, vagy pedig asztali gépben gondolkodj.
4/4 anonim válasza:
Kedves #3 nem tudom neked mi a nehéz, egy mostani átlag gamer laptop 3 kg , ha ez neked nehéz, érdemes lenne kicsit súlyzózni, a legtöbb laptop ram ban és ssd ben bővíthető, az meg hogy hangos, persze hogy hangos mivel komoly terhelést kap egy viszonylag vékony gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!