Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Éppen gamer laptop vásárlás...

Éppen gamer laptop vásárlás előtt állok. Kérlek ajánlotok nekem egyet?(350.000ft környékén)

Figyelt kérdés

Kettőt már kinéztem: Acer nitro 5, Lenovo legion 5

A válaszokat előre is köszönöm

#gamer laptop #350.000ft környékén
2022. márc. 25. 06:53
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
350-ért gamer laptop, az igen, sok sikert hozzá. Remélem azért nem a legkomolyabb játékokon gondolkozol majd vele.
2022. márc. 25. 06:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Annyiért max gtx 1650-et kapsz, low/medium játékra. A kettő közül talán a legion picit többet nyújt.
2022. márc. 25. 07:20
 3/4 anonim ***** válasza:
35%

Nem értettem soha a gamer laptopok létjogosultságát. Dögnehéz, az akku idő egy nagy 0, nem bővíthető, hangos.

Ennyi pénzért kapsz egy normális (nem gamer) laptopot.

Inkább gyűjts még hozzá, vagy pedig asztali gépben gondolkodj.

2022. márc. 25. 07:36
 4/4 anonim válasza:
Kedves #3 nem tudom neked mi a nehéz, egy mostani átlag gamer laptop 3 kg , ha ez neked nehéz, érdemes lenne kicsit súlyzózni, a legtöbb laptop ram ban és ssd ben bővíthető, az meg hogy hangos, persze hogy hangos mivel komoly terhelést kap egy viszonylag vékony gép
2022. ápr. 6. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!