Milyen laptopot vegyek 150K környékén?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy laptopot de nem tudom milyet? (acer-ben gondolkodtam, de azon belül?) Amire szeretném használni: Videóvégés, játékok rendesen fussanak rajt.
Minimum szeretnék bele: 8GB RAM, 1TB tár, GTX750-es vidikártya, ja is minimum I5-ös proci (AMD, Intel Atom, meg a többi semmiképpen, csak I széria)
Ezt mind 150.000.-FT körüli árban szeretném.
2017. márc. 7. 20:15
2/5 anonim válasza:
Ilyen laptopot nem fogsz kapni 150ért zsír újan. Ha ilyet, vagy hasonlót szeretnél, minimum még egy százast dobj hozzá szerintem..
vagy vegyél használtan. [link]
Ez talán kielégíti az igényeidet. Árban is kedvező
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg valami tanács, 150 környékéne valami jobb laptop..??
2017. márc. 7. 20:46
4/5 anonim válasza:
Ez most egy troll kérdés? Ennyiből egy jó biciklit, nem gamer laptopot.
Az, amit te szeretnél, az laptop esetében minimum 300.000 Ft, de lehet több.
5/5 anonim válasza:
Hiába ajánl bárki is 150ért laptopot neked. Nem fogja kielégíteni az igényeid. egy átlag 150ezres laptop nem játékra, meg nem is videóvágasra van, hanem netezésre, filmezésre, és szövegszerkesztésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!