Valaki rendelt már a cicaranyos.com-ról?
Túl sok intő jel van az oldlaon, ami miatt nem rendelnék innen és ezt javasolnám másoknak is.
- .com domain
- nulla információ arról hogy ki üzemelteti ezt az egész üzletet
- magyartalan google fordítós szövegek
- leinformálhatatlan, valószínűleg teljesen kamu hard coded szintén magyartalanul megfogalamzott pozitív vevői értékelések.
Ezek így összességében mind olyan körülmények ami miatt azt mondom, úgy hogy most látom először ezt az oldalt, hogy messze kerüld el ezt az oldalt, és véletlenül se fizess rajta.
Az "adatvédelmio irányelvek" és hasonló, alul található linkeket érdemes ilyenkor megnézni.
Itt kell(ene) szerepelnie a cégnek, elérhetőségének, adószámának ...
Előírás is, bejegyzett, igazi és nem kamu vállalkozás weboldala nem működhet e nélkül.
Itt nincs semmi érdemleges információ, így egészen biztosan kamu oldal.
"Előírás is, bejegyzett, igazi és nem kamu vállalkozás weboldala nem működhet e nélkül."
Ez hol előírás? Magyarországon? Hivatalos forrás?
Csak mert ha a béna goole translate-es magyartalan mondatokból kiindulva nyilván az üzemeltető nem magyar, így az anyaországban nem biztos hogy kötelező ezeket feltüntetniük. Persze ettől az oldal nem lesz semmivel sem bizalomgerjesztőbb, csak úgy lábjegyzetként megjegyzem.
Amúgy az egész tartomány ilyen kamu oldalakból áll:
"Ezek nélkül az EU területén nem működhet hivatalosan bejegyzett webáruház."
Ázsiában szerintem pont leszarják hogy milyen eu-s elvárások mellett üzemeltethetsz webshopot. Az eu meg hogy tudja érvényesíteni hogy eu-s területen ne működhessen olyan webshop ami az ő előírásaiknak nem megfelelő? Sehogy.
Mondjuk Kanadában működik az oldal, végül is :)
Hogy jön ide Ázsia?
Amúgy szerintem ott még szigorúbbak lehetnek ezek... A távol keleti emberek jobban adnak a tisztességre és vevő központúbbak. És jobban meg is tudják védeni az érdekeiket.
De, tudja.
Ha Ázsiából rendelsz, mint én is nemrégiben Japánból, akkor
termék ár
+ áfa
+vám
+vámkezelési költség.
Ezek együtt többre fognak kijönni mint EU-s vagy hazai vásárlás esetén.
A védővám azért van.
Hogyan lehet ilyen informatikai borzalmakat egyáltalán megtalálni? 😀
De most komolyan, èrdekelne, hogy mire kell keresni, hogy ilyenekbe botoljon az ember, èn most próbálkoztam "plüss macska" meg hasonlókkal, de semmi ilyesmit nem találtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!