Létezik térerő blokkoló, amo kb. 1-2 méteres körzetben működik csak, messzebb nem blokkolja a jelet?
Ha szerzel egyet, teszteld le alaposan valami prérin :)
Most néztem kékfényen, emberke leállított egy fél várost - még a dédunokája is fizetni fogja a részleteket a büntetésre...
Mert nem mindegy hogy hol használod. Ha van a közelben egy átjátszó amire kihat, brutális büntetés a vége.
Hát ezt munkaköri leírással szokták máshol megoldani.
A blokkolót én erős túlzásnak érzem :)
Én beraknék egy wifi routert, amire fel tudnak menni a mobilok jelszó nélkül. És ha felment semmit nem ér el onnan. Persze ha rájönnek hogy ki kell kapcsolni és csak mobilnetet használni akkor vége a dalnak, de nem szoktak...
Lehet egy mobil flotta is megoldás lehet erre.
Ha a cég azon spórol, hogy szükséges az elérhetőség de mindenki használja a magáét céges célra, akkor fordulnak elő ilyen anomáliák.
Ha nincs szükség rá, akkor csak simán be kell tiltani a magán mobilok használatát munkaidőben / iroda helyiségben.
ha szükség van rá, akkor vegyen a cég, ne a dolgozók magán mobilját használja mert az ezzel jár.
Úgy hívják alufólia. Lehet belőle legálisan csákót csinálni..
Vad letapétázod vele a szobát. :)
A mobilozó kollégákra nem az a megoldás, hogy elvesszük a telefonjukat.
Emberek, már nem a 19. században élünk.
Komoly motivációs probléma lehet, ha a kollégák egész nap a telefonjukat nyomkodják, ez még csak az első jel, majd jöhet a kiégés és a sorozatos felmondás, fluktuációnövekedés.
100 éve tudjuk, hogy a munkamorál növeléséhez nem tiltani és büntetni, hanem jutalmazni és motiválni kell a kollégákat, például prémiummal.
Vegyél fel egy értelmes HR-est, ha pedig nem tudsz eltartani egyet, akkor keress külső HR konzulenst mielőtt nagyobb lesz a gebasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!