Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Másnak sincs sehol térerő?

Másnak sincs sehol térerő?

Figyelt kérdés

Telekomos vagyok, a családban mindenkinek telekomja van. ismerősök közül is rengeteg embernek nicns térerő, konkrétan egy kis x van a sávoknál, mobilnet sincs. Kicsit fura, mert dél óta nem tudunk telefonálni. Se otthon, se az utcán, sehol nincs térerő. Konkrétan nem üzemel :/

Mással is előfordult már ilyen? Folyamatosan egy kis x van a sávoknál. itthon nálunk átlag egy sávot szokott lemenni a térerő, most nincsen. SEHOL. déltájban azt vettem észre, hogy hívtam volna anyámat és egyszerűen nem csörget. mégegyszer hívom, azt írja, a hívás elutasítva és látom, hogy nulla térerő van. x-el jelöli, hogy nincs. Hazaérek és otthon ijedten rohan hozzám anyám, hogy nem működik a telefonja és apát sem éri el. Neki sincs térerő. nemrég kiderült, hogy apának sincs, nővéremnek sincs, ismerősök közül 90 százalékuknak sincs. így a szolgáltatót sem tudom felhívni :)

2021. jún. 23. 23:25
 1/7 A kérdező kommentje:

akik meg lettek kérdezve és tapasztalták ugyanazokat a problémákat írták le:

nicns térerő, sikertelen hívás, üzenetküldés, mobilnetnél sincs térerő, konkrétan offline a készülékük. Wifi-t tökéletesen veszi.

2021. jún. 23. 23:27
 2/7 anonim válasza:

Erről ma én is hallottam, de én nem vettem észre ebből semmit. (Budapest)

Telekomos vagyok, de ritkán telefonálok és a netet se használom gyakran.

2021. jún. 24. 00:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Délután vacakolt, mostanra helyreállt.

Gyanítom, hogy a foci EB miatt volt túlterhelt a hálózat.

2021. jún. 24. 00:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2021. jún. 24. 05:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Sz átjáccótorony vacakol
2021. jún. 24. 05:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Sokan vannak akik örülnek ennek..!

Legalább nincs sugárzás mondják... :(

Mert nem kapnak agyrákot és jobban tojik a tyúkja. :) Szándékosan küzdenek azért hogy ne tudjon a szolgáltató szolgáltatni sehol a környéken. (Pl lakógyűlésen tiltakoznak, nem járulnak hozzá, stb stb csak mert megtehetik)

2021. jún. 24. 07:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Én arra gondoltam, hogy a hőség miatt rohad szét a hálózat.
2021. jún. 24. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!