Miért nem működik a Windows 10 telepítő?
Figyelt kérdés
Van egy Win 10 telepítő dvd r-m(4,6 Gb). Kiírta a telepítőt a Microsoft hivatalos oldaláról. Most pont kéne használnom de a boot menüből nem akar elindulni, simán a gépről elindul, 1%ig elmegy aztán kidob. Mi lehet a probléma? Nem akarom a dvdt kidobni (ugye 1x írható a dvd). Sok mindenkit néztem pl youtubeon, mindenkinek működött és mindent ugyanúgy csináltam.2022. márc. 21. 15:34
1/4 anonim válasza:
4.35 és 8 GB-os DVD létezik.
Az előbbire nem fér el a telepítő.
2/4 Gugu Gabor válasza:
Pendrive rol telepités nem opcio?
3/4 anonim válasza:
Ha ragaszkodsz a DVD-hez akkor lehet készyteni 4GB-nál kisebb ISO-t is amiben minden benne van. Pl itt is van egy a link2-n [link]
4/4 A kérdező kommentje:
2es: Ha máshogy nem tudom megoldani akkor opció, azon felül a dvdre jobban szeretném.
2022. márc. 21. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!