Melyik orosz vírust kaptam meg?
Figyelt kérdés
Tele van ssd-vel a gép. Annak nincs hangja.
De van benne 1 sima hdd. Az ki adja a hangot amikor csinál valamit.
Amikor eltűnik a kép, nekiáll csinálni valamit. (3 percre van állítva a képernyő ki kapcsolása)
Ha megmozdítom azonnal leáll..
2022. márc. 13. 23:21
1/11 anonim válasza:
"nekiáll csinálni valamit" - meg ne próbálj konkrétabban fogalmazni, mert még képesek leszünk segíteni.
2/11 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy orosz vírus?:D
3/11 anonim válasza:
Zelenszkij elfoglalta a gépedet, mostantól naponta 10-szer kell meghallgatnod az ukrán himnuszt.
4/11 anonim válasza:
Azt írja, hogy ha sötét lesz a képernyő, zörög a HDD.
5/11 anonim válasza:
A windows nyugalmi állapotban szokta indexelni a merevlemezedet. Ez arról szól, hogy végignézi a merevlemezed teljes tartalmát és elteszi egy könnyen kereshető adatbázisba, hogy ha legközelebb beírod a start menüben, hogy "állatpor" akkor már dobja is a linket.
6/11 anonim válasza:
Akkor ne hagyd magára a gépet 3 percnél hosszabb időre! :)
Vagy állítsd magasabb értékre a percet.
Mindenesetre rossz kategóriában van a kérdés.
7/11 A kérdező kommentje:
Állatpor?
2022. márc. 14. 08:52
9/11 anonim válasza:
Lehet csak töredezettség mentesíti a háttérben.
10/11 A kérdező kommentje:
Win10 legújabb verziója van fennt, az nem nagyon töredezettség mentesít.
Lehet hogy tényleg valami indexelős dolog volt, mert előtte szedtem le 50gb-t. Letöltős tárolónak használom a hdd-t, onnan telepítek az ssd-re. De már nem csinálja.
Csak azért volt gyanús mert a virágboltba új növények érkeztek, én meg bevásároltam.
2022. márc. 16. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!