Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ukrán pártiak! Ehhez mit szóltok?

Ukrán pártiak! Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

[link]

Bombát lőttek ki ránk, lehet Magyarország volt a célpont...

Nah, Ukrán imádók, erre mit mondtok?

#orosz #Ukrajna #Meleg Ukrán elnök #rakéta támadás
2022. márc. 13. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont az a baj hogy véletlenül is belesodródhat Európa a háborúba egy ilyen eltévedt bomba is elég lehet vagy hasonló incidens, katasztrófa ami van.
2022. márc. 13. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem jobban kell fosnunk az oroszoktól, mint az ukránoktól. Amúgy az ukrán elnök nem meleg, van felesége, családja.
2022. márc. 13. 17:51
 3/7 A kérdező kommentje:
3, az egy dolog...
2022. márc. 13. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem, direkt téged akartak eltalálni.
2022. márc. 13. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Ha véletlen volt, akkor bárkié lehet. Ha viszont szándékos, akkor csakis az ukránoké! Így akarnak NATO segítséget kicsikarni és világháborút kirobbantani. Az "ukrán" bohóc Zelenszkij fokyamatosan azt akarja, nato csapatok, repüléstilalmi zóna, fegyverek követelése.

Úgyhogy, mint provokáció, logikailag tökéletesen beleillik a fenti sorba.

2022. márc. 13. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Miért törölték a válaszomat? Azt írtam, hogy lehet hogy Oroszország indította... Ezt eddig senki sem bizonyította...
2022. márc. 13. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

"Miért törölték a válaszomat? Azt írtam, hogy lehet hogy Oroszország indította... Ezt eddig senki sem bizonyította..."

Az oroszoknál ez a dróntípus már rég nincs rendszeresítve, az ukránoknál viszont van. Másrészt nem éppen oroszország az akinek jól jönne ha bevonnák a nato-t a háborúba.

Máskülömben erre lehetett számítani hogy próbálkozni fognak provokálni( anno a délszláv háborúban is sorozatosan megtörténtek ilyesmik) Inkább a magyar légvédelemnek kellene kiiktatni az ilyesmiket nem hagyni végig repülni

2022. márc. 13. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!