Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok belépni az...

Miért nem tudok belépni az Apple Storeba? (MacBook)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudok belépni az App Store-ba Apple ID-val, (most csináltam, eddig nem volt) mert mindig azt írja ki, hogy "Ezt az Apple ID‑t még nem használták a(z) App Store áruházban." és folyton elkéri a jelszavam, de ugyanebbe az ördögi körbe visz vissza. Miért lehet ez? Próbáltam rákeresni a problémára, de nem találtam megoldást. Köszönöm!

2022. márc. 13. 12:09
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, elírtam, App store.
2022. márc. 13. 12:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Kilép-belép

Fiókadatoknál megad a számlázási és szállítási adatokat

2022. márc. 13. 12:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősömnek sincsenek megadva számlázási adatok és bankkártyainfó, mégis működik. Kilépni-belépni próbáltam, nagyon nehezen állt vissza a fiókomba. Nem értem :/
2022. márc. 13. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:

És az akkor nagy probléma beírni a számlázási adatokat meg egy fizetési módot hozzáadni? Féltökű ApplID-tól ne várj jó működést!

Magyar storeba regeltél?

Vásároltál már valamilyen appot (az ingyenes app letöltése is váráslás)

ezt kövesd:

[link]

2022. márc. 13. 17:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Közben megoldottam, számlázási adatokat kellett csak megadnom, az maradt ki. A bankkártyaadatot nem kellett végül szerencsére. Már műszik minden, köszönöm :)
2022. márc. 13. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Pont ezt írtam 🤦‍♀️
2022. márc. 13. 20:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, én meg leírtam, hogy tényleg ez volt a probléma, és hogy köszönöm :)
2022. márc. 13. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!