Alpentab tablet pc-hez hogyan tudok driver-t szerezni?
milyen sima windows os? Windows 8 at tettel ra?
szerintem mast nem tamogat ennyi
azok a driverek jok kellenek ra legyenek
Ha nincs ra tamogatas csak a veletlenen mulik belebotlasz e valahol driverekbe, de Tabletekhez nem szoktak driverek lenni
nem tudom mi kellene
Intel oldalarol tudod a proci (igp) drivert leszedni
tudnad... de ugylatom Intel se tamogassa a hulladekjat...
szoval szerencsen mulik ennyi
mivel annyira regi es ritka igy lottora is tobb eselyed lehet
elvileg ez win10 es...
prohardver -en kerdezoskodj, vagy ha tudod vele vedd fel kapcsolatot
mondjuk ha most 8 van fent probalkozhatsz win10 el is
milyen driver hianyzik?
Szia!
Szerintem próbáld meg Driver Boosterrel.
Az összeszedi neked közel az összes (valószínűleg nem a legújabb, de a legfontosabb) drivert.
Amennyiben a Driver Booster sem találja meg a neked kellőeket akkor engedd is el.
Innen letöltheted ingyen a legújabb próbaverziót. (Ez az ingyenes verzió is bőven tudja azt ami neked kell):
Ám de, - mert láttam már olyat is - HA, nem futna el a hivatalos oldalról letölthető DB a nem túl combos tableten, akkor próbálkozhatsz régebbi kiadásokkal is szintén megbízható forrásból, ez a 6.0.2 ebben az esetben épp megfelelő is lehet:
M
1 hete jutottam én is hozzá egy ugyanilyen példányhoz. Windows 8.1 német nyelvű volt rajta, frissítettem Windows 10 re, de akkor az érintőképernyőt nem kezelte, driver hiányok vannak sajnos. Próbáltam manuálisan is megkeresni és programmal a hiányzó drivereket, de sajnos azt tapasztalom, hogy nem nagyon támogatja a gyártó a Windows 10 hez.
Kaptam hozzá tokban lévő billentyűzetet is, de azt sehogy nem tudom működésre bírni. Hogy működik? Kell valami driver hozzá, vagy automatikusan felismeri, ha a mágneses talpra teszem? Köszi.
4es vagyok!
Van hozzá driver, találtam hozzá, viszont a mágnes talpas billentyűzet továbbra sem működik, azt nem értem miért. Tablet alján 4 pin, ami csatlakozik hozzá, de sémi ezen kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!