Mitől kaphat a gépem folyamatosan kék halált?
Figyelt kérdés
Bizonyos Watchdog Violation hibakódot kapok van mikor 10 perc után miután a gépet bekapcsoltam... Olvastam hogy elavult driverek miatt lehet ezért frissítettem mindet még a Sata driver is új, videokártya is, de így is kék halál fél óránként.2022. márc. 7. 11:58
1/7 Shaddark válasza:
Videokártyát is?
Esetleg töröld le majd újraindítás után rakd fel újonnan.
2/7 A kérdező kommentje:
Mármint a videókártya driver
2022. márc. 7. 12:23
3/7 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy hibás videokártya is okozhatja.. Mondjuk ami benne van 9 éves nem csodálkoznék
2022. márc. 7. 12:24
4/7 Shaddark válasza:
Hát, ha van másik próbára akkor érdemes lehet megnézni az is csinál-e ilyet.
De azért írtam a videokártya drivert, mert annál a frissítés egészen biztos nem elég ha az okozza a hibát, azt le kell gyalulni majd újból felrakni.
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben ezt ki is próbálom, talán segít a gondon.. Köszönöm
2022. márc. 7. 12:37
6/7 A kérdező kommentje:
hibás driver lehetett a gond, mivel mióta a gyártótól tettem rá a drivert, azóta még nem indult újra, pedig egész nap használatban volt!
2022. márc. 7. 22:43
7/7 Shaddark válasza:
"mivel mióta a gyártótól tettem rá a drivert"
Mert eddig honnan volt? :O
Ecserin árulták, vagy hogy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!