Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letiltás ncoreon a prémium...

Letiltás ncoreon a prémium tagság vásárlás lehetőségéről?

Figyelt kérdés
Rányomtam hogy fizetés,utána pedig ahogy rányomok hogy tovább,az jön be hogy probléma az oldal betöltése közben. Nem tudom,ilyen lehet-e hogy bizonyos felhasználó nem tud vásárolni,mert letiltják ennek lehetőségéről.
2022. márc. 4. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy megnehezítenék maguknak a pénzhez jutást, inkább valamilyen technikai probléma lehet az oldalon. Írj nekik, ha náluk van a probléma, valószínűleg tudnak segíteni.
2022. márc. 4. 10:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem kell vásárolnod,de ha Te tag vagy,megnéznéd,hogy neked működne-e?
2022. márc. 4. 10:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Lenne rá okuk,hogy megtegyék. Csak nem tudom,ilyen lehet-e hogy valakit ki tudnak-e zárni a vásárlásból.
2022. márc. 4. 10:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem valami orosz bank felé menne ilyenkor az utalás..?
2022. márc. 4. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Hm, érdekes, nekem működik. Ettől függetlenül, a "probléma az oldal betöltése közben" inkább utal technikai problémára, mint tiltásra. Szerintem ha letiltanának, akkor kiírnák, hogy "nem, te nem fizethetsz", nem pedig hibára futna a dolog.

Lehet, hogy a vírusirtód tiltja a remek kek.sh lapot, ahová a fizetés visz? Én tuti meg nem adnék itt semmit, csak "eldobható" kártyaszámot. :)

2022. márc. 4. 10:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hova menne a pénz.
2022. márc. 4. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem használsz vmi reklámblokkolót vagy VPN-t ami esetleg bezavarhatja?
2022. márc. 4. 14:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Sikerült végül. Írta az ügyfélszolgálat hogy ahogy jönne be a fizetős oldal,ami van írva a http elé,azt töröljem ki és úgy be fog jönni.
2022. márc. 4. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!