Vettem egy macbook prot, de nem tudom kiaknázni a lehetőségeit. Mit tudok tenni, hogy kihasználjam?
Minden játék megy rajta? Mik?
Diákként szerintem olyan sokat nem tudsz kihasználni egy gépet. Esetleg video vágás, abba bárki velekezdhet és eléggé megterheli a gépet is.
Najóvan ez már a többedik kihasználós kérdés ma... trollkodjatok máshol!
Minek vetted meg ha fogalmad sincs mire használd? Ha meg tudod, hogy amit csinálsz vele azt tudnád más gépen is akkor meg... minek vetted meg? :D
Ha nem kell, add nekem :)
Xcode -> fejlessz appot/játékot
Ha egy jó ötleted van nemhogy fejlődsz, de még pénzt is kereshetsz vele, ha megvalósítod.
Akkor vettél játékra egy arm-os macbookot teljesen feleslegesen. Amennyibe kerül kapsz egy másik gépet normális nvidia kártyával. És akkor nem kéne emulátorral és virtual boxokkal bohóckodni hogy kisebb fps-en fusson minden.
Blender nem elég jó 3d-re? Unreal engine? Ha nem talász jókat akkor csak a nyálad vered itt és trollkodsz.
video vágás, kép manipuláció,cad programok (ha olyan területen dolgozol), 3d design / animáció, programozás, válasz egyet.
és kérlek írd meg melyik játék az ami megy a mac-eden. nagyon érdekel! akár innen is linkelhetsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!